KELAS ANIKA TALAM
KOMERSIL PART 1
TARIKH : 7 MARCH 2014 (jumaat)
YURAN : RM 250 utk 10 jenis
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
Talam serimuka
Talam keladi
Talam cendol
Talam berlauk daging
Talam jagung
Talam tokyo
Bingka roti
Bingka jagung
Koleh kacang
Talam marble
Mempelajari teknik membuat aneka talam style bisnes cara
Kukus yg mudah dan cepat
Bagaimana??
Dalam kelas saya akan berkongsi tips n teknik
Berniaga !!
Mempelajari teknik membuat aneka talam komersil dgn teknik dan texture yg sesuai utk bisnes .mempelajari cara memotong talam dengan kemas dan bersih serta packaging masuk kan dalam kotak
Berkongsi tips tips menghasilkan talam yang menarik dan mengikut piawai bisnes dari segi tekstur dan rasa! Kerana saya seorang pengusaha talam
Berminat hubungi kak anna
0177621820
KELAS BISKUT BERSAMA NOORLIE SEREMBAN
TARIKH : 8 MARCH 2013
YURAN :RM 250
MASA :9.30 PAGI HINGGA SIAP
tart tulip, benang raja, almond bar, paris cookies, coffee crunch dan frambozen kenari Free Resipi Cat tougue & biskut mawar putih
KELAS ANEKA BUTTERCAKE
TARIKH : 8 MARCH
YURAN :RM 200
MASA: 2.30 PTG HINGGA SIAP
#Black forest
buttercake
#Brownies buttercake
#Teh tarik butter cake
# layered charcoal
buttercake
KELAS HIASAN KEK SETINGKAT STEAM BUTTER CREAM
TARIKH : 9 MARCH
YURAN : RM 250
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
PENGAJAR : YAYA YUNISHA
BERMINAT HUBUNGI KAK ANNA
0177621820
TARIKH : 9 MARCH
YURAN : RM 250
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
PENGAJAR : YAYA YUNISHA
BERMINAT HUBUNGI KAK ANNA
0177621820
KELAS FROZEN FOOD BERSAMA DATIN FAUZIAH ( KAK PAU)
KELAS FROZEN PART 1
TARIKH :22 MARCH 2014
YURAN :RM 270
MASA: 9 PAGI HINGGA SIAP
BERTEMPAT DI : TALAM SKUDAI JOHOR
Roti canai, roti bom, karipap pusing, karipap biasa,
cucur
badak, popia, samosa, kueh keria, cik mek molek, kueh bom.
KELAS FROZEN PART 2
TARIKH :22 MARCH 2014
YURAN : RM 180
MASA :2 PTG HINGGA SIAP
Breaded roll yg ranggup, mini murtabak, kueh pau gebu &
sardin roll..+ teknik frozen yg betul.
KELAS MASAKAN BERSAMA CHEF Seriwani Nazri
KELAS KETUPAT PALAS
KELAS KETUPAT PALAS
DAN RENDANG MINANG
TARIKH : 23 MARCH 2013
YURAN : RM 250
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
# Ketupat palas kacang
# Ketupat pulut hitam
# Ketupat palas jagung
Belajar membuat rendang minang
KELAS TART N MAKMUR BERSAMA ZAIDAH IBRAHIM
BERTEMPAT DI TALAM SKUDAI JOHOR
KELAS BERSAMA PUAN Zaidah Ibrahim
KELAS TART N MAKMUR MARVELLOUS
TARIKH: 28 HB MARCH 2014 JUMAAT
YURAN : RM 200
MASA : 9 PAGI HINGGA SIAP
Makmur Turkey inti Korma,Sultana & Badam
Makmur Sepit inti Kacang
Tart Sepit Nenas
Tart Gulung Nenas..
KELAS KEK LAPIS ROLL EVERGREEN
TARIKH : 28 HB MARCH
YURAN :RM 250 SEMI HANDS ON
MASA : 2 PETANG HINGGA SIAP
Kek Lapis Roll Lengit, Kek Lapis Roll Rainbow , Kek Lapis Orange dan Kek Lapis Roll Merah Delima.
KELAS BISKUT RAYA BERSAMA PN ZAIDAH
TARIKH: 29 HB MARCH 2014
YURAN :RM 220
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
1. NESTUM MOCCA
2. STRAWBERRY SWIRLL
3. PEANUT BUTTER ROCHER
4. CASHEWNUT ROLL
5. PISTACHIO MINTTY BARS
6. CRUNCHY ALMOND
7. TIRAMISU SQUARES
8. RED VELVET DELIGHTS
9. WHEAT GERMS BALLS
10. SUGI NESTUM
free 5 RESEPI !!
BERMINAHUBUNGI KAK ANNA
0177621820
KELAS ROTI LOYANG BERSAMA Liza Othman
TARIKH : 4 APRIL 2014
YURAN : RM 250
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
Anda akan mempelajari teknik membuat roti dalam loyang
#Roti blueberry
#Roti kacang merah
#Roti manis gula
#Anda akan di ajar mengolah resepi cth bagaimana mengubah resepi yg ada kepada roti yg lebih advanced rasanya
# Anda akan di tunjuk satu bahan rahsia bg menghasilkan roti yg gebus gebas ...
Apakah dia???
Hanya di tunjuk dalam kelas !!
#Anda akan di demo cara membuat roti utk pos
#Cara packing dll
Kesemua roti yg di ajar merupakan roti yg hangat dan mendapat permintaan!
Berminat segera booking
Tempat adalah terhad! !
Hubungi kak anna
0177621820
KELAS NASI LEMAKBERLAUK SUPER POWER HASNAH SAIDIN
TARIKH : 5 APRIL
MASA:9.30 PAGI
YURAN:RM 280
PENGAJAR: HASNAH SAIDIN
TARIKH : 5 APRIL
MASA:9.30 PAGI
YURAN:RM 280
PENGAJAR: HASNAH SAIDIN
BELAJAR:
#NASI LEMAK KUKUS
#NASI LEMAK TANAK
#SAMBAL BILIS POWER
#IBU SAMBAL
#SAMBAL UDANG
#SAMBAL SOTONG
#RENDANG POWER MUDAH
No comments:
Post a Comment