TARIKH : 31 JANUARY DAN 1 FEBRUARY (2 HARI)
YURAN : RM 300
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
TEMPAT : TALAM SKUDAI JOHOR
Mini firecracker,
Tuna swril bun,
Onion mustard cheesy bun,pandan twist danish,
Creamy twist hazelnut danish,Garlic stick bun,
Mini pineapple strudel,
Foccacia bread,
Garlic spanish bread ,
Chelsea danish bread
KELAS BERSAMA CHEF LELA SHAMSUDIN
TARIKH:7 FEB (9.30 PAGI HINGGA SIAP)
YURAN :RM 230
Hawker Snacks Workshop
- Making of Crispy Char Kuay
- Rojak Sauce
- Char Kuay Sotong
- Tau Suan
- Making of Hum Chin Ping
- Butterfly & Jenekek
KELAS ROTI CHEF LELA SHAMSUDIN
7 FEB (2.30 PETANG HINGGA SIAP)
KELAS ROTI CHEF LELA SHAMSUDIN
7 FEBRUARY (2.30 PTG HINGGA SIAP)
YURAN: RM 230
- Batthura semolina
- Wholemeal puri susu
- Roti naan dgn teknik mudah tanpa tempayan
- turkish meatball kofta
KELAS ANIKA TALAM (ATAS PERMINTAAN
KELAS ANIKA TALAM
KOMERSIL PART 2
TARIKH : 8 FEBRUARY
YURAN : RM 250 utk 10 jenis
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
Talam seriwati
Talam jala emas
Talam perkasa
Talam manjalara
Talam kastad pisang delight
Talam serimuka pulut palembang
Bingka ubi
Bingka jordan
Talam sarawak
Talam lapis carrot
Mempelajari teknik membuat aneka talam style bisnes cara
Kukus yg mudah dan cepat
Bagaimana??
Dalam kelas saya akan berkongsi tips n teknik
Berniaga !!
Mempelajari teknik membuat aneka talam komersil dgn teknik dan texture yg sesuai utk bisnes .mempelajari cara memotong talam dengan kemas dan bersih serta packaging masuk kan dalam kotak
Berkongsi tips tips menghasilkan talam yang menarik dan mengikut piawai bisnes dari segi tekstur dan rasa! Kerana saya seorang pengusaha talam
Berminat hubungi kak anna
0177621820
KELAS INI AKAN DI UMUM PADA 31 JAN MALAM
TERHAD PADA 14 PESERTA
TARIKH:9 FEB
TUNGGU........!!
KELAS BISKUT NISSA COOKIES
BISKUT PALING LARISS NISSA COOKIES
TARIKH :14 FEB
(9.30 PAGI HINGGA SIAP)
YURAN: RM 250
-SUGEE BRUNEI
- OREO CRUNCHY
-SNOWY OATS
-CRISPY MOCHA
- WALNUT DELIGHT
FREE
3 RESEPI
BERMINAT BOOKING
HUBUNGI KAK ANNA
0177621820
KELAS DROP COOKIES
SUPER SEDAPP NOORLIE COOKIES
TARIKH :15 FEB 2013
( 9.30 PAGI HINGGA SIAP)
YURAN :RM 200
-M &M COKLAT CHIP
-PEANUT BUTTER COKLAT CIP
- BUTTER COKLAT CHIP
-COFFEE ESPRESSO COKLAT CHIP
-BLACK & WHITE COKLAT CHIP
-FAMOS COKLAT CHIP
- RED VELVET COKLAT CHIP
FREE
SATU RESEPI DROP COOKIES
DAN
FREE DEMO RUQUISMO BARS
KELAS BERSAMA KAK PAU
TARIKH :21 FEB
MASA :9.30 PAGI ( YURAN RM 100)
KELAS TUILLIES SPT ALMOND CRUNCHY (LAIN TEKNIK)
TARIKH :21 FEB
MASA : 11 PAGI( YURAN RM 100)
KELAS TAKOYAKI
KELAS KEREPEK JAJAN
TARIKH: 21 FEB (2.30 PTG HINGGA SIAP)
YURAN:RM 280
Krepek tiram plain, kueb tiram marble, kue siput, buah redan, tumpi, rempeyek , pooia sira cili, popia horlicks.popia putu kacang..semua 9 jenis.
KELAS PUDING MARVELLOUS BAZAR STYLE
KELAS ANIKA PUDING BAZAR STYLE
TARIKH : 22 February
YURAN : RM 250 utk 10 jenis
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
Puding Abc
Puding cocktail
Puding cendol
Puding peach
Puding kaca permata
Puding warna warni
Puding lumut gula merah
Puding lumut pandan
Puding lapis cocktail
Puding cincau pandan
Berminat hubungi kak anna 0177621820
No comments:
Post a Comment