Tuesday, January 28, 2014

UPDATE JADUAL TALAM SKUDAI JOHOR.... BERMINAT HUBUNGI KAK ANNA 0177621820

KELAS ROTI Chef Azuan Kamarudin

TARIKH : 31 JANUARY DAN 1 FEBRUARY (2 HARI)

YURAN : RM 300
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
TEMPAT : TALAM SKUDAI JOHOR

Mini firecracker,
Tuna swril bun,
Onion mustard cheesy bun,pandan twist danish,
Creamy twist hazelnut danish,Garlic stick bun,
Mini pineapple strudel,
Foccacia bread,
Garlic spanish bread ,
Chelsea danish bread

KELAS BERSAMA CHEF LELA SHAMSUDIN
TARIKH:7 FEB (9.30 PAGI HINGGA SIAP)
YURAN :RM 230
Hawker Snacks Workshop

- Making of Crispy Char Kuay
- Rojak Sauce
- Char Kuay Sotong
- Tau Suan
- Making of  Hum Chin Ping
- Butterfly &  Jenekek

KELAS ROTI CHEF LELA SHAMSUDIN
7 FEB (2.30 PETANG HINGGA SIAP)

KELAS ROTI  CHEF LELA SHAMSUDIN
7 FEBRUARY (2.30 PTG HINGGA SIAP)
YURAN: RM 230
- Batthura semolina
- Wholemeal puri susu
- Roti naan dgn teknik mudah tanpa tempayan
- turkish meatball kofta

KELAS ANIKA TALAM (ATAS PERMINTAAN
KELAS ANIKA TALAM
KOMERSIL PART 2

TARIKH : 8 FEBRUARY
YURAN : RM 250 utk 10 jenis
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP

Talam seriwati
Talam jala emas
Talam perkasa
Talam manjalara
Talam kastad pisang delight
Talam serimuka pulut palembang
Bingka ubi
Bingka jordan
Talam sarawak
Talam lapis carrot

Mempelajari teknik membuat aneka talam style bisnes cara
Kukus yg mudah dan cepat
Bagaimana??
Dalam kelas saya akan berkongsi tips n teknik
Berniaga !!

Mempelajari teknik membuat aneka talam komersil dgn teknik dan texture yg sesuai utk bisnes .mempelajari cara memotong talam dengan kemas dan bersih serta packaging masuk kan dalam kotak
Berkongsi tips tips menghasilkan talam yang menarik dan mengikut piawai bisnes dari segi tekstur dan rasa! Kerana saya seorang pengusaha talam

Berminat hubungi kak anna
0177621820

KELAS  INI AKAN DI UMUM PADA 31 JAN MALAM
TERHAD PADA 14 PESERTA
TARIKH:9 FEB
TUNGGU........!!

KELAS BISKUT NISSA COOKIES
BISKUT PALING LARISS NISSA COOKIES

TARIKH :14 FEB
(9.30 PAGI HINGGA SIAP)
YURAN: RM 250

-SUGEE BRUNEI
- OREO CRUNCHY
-SNOWY OATS
-CRISPY MOCHA
- WALNUT DELIGHT
FREE
3 RESEPI
BERMINAT BOOKING
HUBUNGI KAK ANNA
0177621820

KELAS DROP COOKIES
SUPER SEDAPP NOORLIE COOKIES
TARIKH :15 FEB 2013
 ( 9.30 PAGI HINGGA SIAP)
YURAN :RM 200

-M &M COKLAT CHIP
-PEANUT BUTTER COKLAT CIP
- BUTTER COKLAT CHIP
-COFFEE ESPRESSO COKLAT CHIP
-BLACK & WHITE COKLAT CHIP
-FAMOS COKLAT CHIP
- RED VELVET COKLAT CHIP
FREE
SATU RESEPI DROP COOKIES
DAN
FREE DEMO RUQUISMO BARS


KELAS BERSAMA KAK PAU
TARIKH :21 FEB
MASA :9.30 PAGI ( YURAN RM 100)
KELAS TUILLIES SPT ALMOND CRUNCHY (LAIN TEKNIK)

TARIKH :21 FEB
MASA :  11 PAGI( YURAN RM 100)
KELAS TAKOYAKI

KELAS KEREPEK JAJAN
TARIKH: 21 FEB (2.30 PTG HINGGA SIAP)
YURAN:RM 280

Krepek tiram plain, kueb tiram marble, kue siput, buah redan, tumpi, rempeyek , pooia sira cili, popia horlicks.popia putu kacang..semua 9 jenis.

KELAS PUDING MARVELLOUS BAZAR STYLE


KELAS ANIKA PUDING BAZAR STYLE

TARIKH : 22 February
YURAN : RM 250 utk 10 jenis
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP

Puding Abc
Puding cocktail
Puding cendol
Puding peach
Puding kaca permata
Puding warna warni
Puding lumut gula merah
Puding lumut pandan
Puding lapis cocktail
Puding cincau pandan

Berminat hubungi kak anna 0177621820






No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails