Monday, November 4, 2013

UPDATE JADUAL KELAS DI TALAM SKUDAI JOHOR ( 5 NOV 2013 HINGGA 8 DISEMBER)

KELAS ANIKA TALAM KOMERSIL PART 2




TARIKH : 5 November 2013
YURAN : rm 250 utk 10 jenis
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP

Talam serimuka pulut palembang
Talam seriwati
Talam jala emas
Talam perkasa
Lapis carrot
Talam kastad pisang delight
Talam manjalara
Talam sarawak
Bingka jordan
Bingka ubi

- Anda akan mempelajari teknik membuat aneka talam komersil yang sesuai di jadikan bisnes dari segi tekstur dan rasa!
Mempelajari cara potong, memasukkan kuih dlm kotak dengan kemas dan bersih
Kerana saya seorang pengusaha talam
Berminat hubungi
kak anna

0177621820





KELAS BISCOTTIS Talam Skudai Johor


TARIKH : 10 NOVEMBER
YURAN ;RM 260
MASA :9.30 PAGI HINGGA SIAP
TEMPAT : @ TALAM SKUDAI JOHOR

BERMINAT HUBUNGI
KAK ANNA 
0177621820

Particulars of Biscottis Module by Nora Rashid
biscottis: Sweet & Fruity (Coffee Companion)
1)Gingerbread biscotti
2)Chocolate Hazelnut biscotti
3)Cranberry Walnut Biscotti
4)Apricot Almond Biscotti
5)Mixed Fruit Biscotti
6)Chocolate Dipped Classic Biscotti

Savoury (Soups & Salads)
1)Cheddar Walnut Biscotti
2)Parmesan Blackpepper
3)Basil, Parmesan & Pine Nut

Apa yg akan dipelajari:
1)Preparation of ingredients.
2)How to bake.
3)How to hand-cut biscottis traditionally.
4)Drying process.
5)Storing & Packaging of Biscotties.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails