Monday, November 25, 2013

JADUAL KELAS TALAM SKUDAI JOHOR , BERMINAT HUBUNGI KAK ANNA 0177621820

KELAS LAVA CHEESECAKE MELELEH

TARIKH : 1 DISEMBER 2013
YURAN : RM200
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
PENGAJAR : Noorlie Ns

* TIRAMISU LAVA CHEESECAKE MELELEH

* PANDAN LAVA CHEESECAKE MELELEH

* RED VELVET LAVA CHEESECAKE MELELEH
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KELAS TURKISH INDULGENCE IN CONTAINER

TARIKH : 1 DISEMBER 2013
YURAN : RM 130
MASA : 2.30 PTG HINGGA SIAP
PENGAJAR : NOORLIE NS
BERTEMPAT : Talam Skudai Johor


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KELAS Hasnah Saidin BERTEMPAT DI Talam Skudai Johor

KELAS NASI LEMAK BERLAUK  (FULL)
TARIKH :7 DISEMBER
MASA:9.30 PAGI HINGGA SIAP
YURAN : RM 250

KELAS SHORT ITEM  (masih ada kekosongan)
KOCI N APAM RAINBOW

TARIKH: 7 DISEMBER
MASA: 2.30 PETANG HINGGA SIAP
YURAN :RM 80

KELAS SARDINE ROLL N KARIPAP CRUNCY   (FULL)

TARIKH: 8 DISEMBER 2013
MASA: 9.30 PAGI HINGGA SIAP
YURAN : RM 200

BERMINAT HUBUNGI KAK ANNA
017 7621820
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
KELAS TART BUAH BUAHAN 

TARIKH : 14 DISEMBER 2013
YURAN : RM200
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
BERTEMPAT : TALAM SKUDAI JOHOR

BERMINAT HUBUNGI
KAK ANNA
0177621820
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KELAS MACAROON BY Nora Rashid 

TARIKH : 15 DISEMBER
YURAN :270
MASA: 9.30 PAGI HINGGA SIAP
BERTEMPAT DI : TALAM SKUDAI JOHOR 

Particulars of Macaron Module by Nora Rashid
Macarons:
BASIC VANILLA SHELL & BASIC BUTTERCREAM FILLING
TOASTED COCONUT SHELL & COCONUT FILLING
CHOCOLATE SHELL & CHOCOLATE GANACHE FILLING
RED VELVET SHELL & CREAM CHEESE FILLING
Type of class: DEMO/Semi Hands-On

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KELAS ANIKA TALAM 
KOMERSIL PART 1

TARIKH : 21 disember 2013
YURAN : RM 250 utk 10 jenis
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP

Talam serimuka
Talam keladi
Talam cendol
Talam berlauk daging
Talam jagung
Talam tokyo
Bingka roti
Bingka jagung
Koleh kacang
Talam marble

Mempelajari teknik membuat aneka talam style bisnes cara
Kukus yg mudah dan cepat
Bagaimana??
Dalam kelas saya akan berkongsi tips n teknik
Berniaga !!

Mempelajari teknik membuat aneka talam komersil dgn teknik dan texture yg sesuai utk bisnes .mempelajari cara memotong talam dengan kemas dan bersih serta packaging masuk kan dalam kotak
Berkongsi tips tips menghasilkan talam yang menarik dan mengikut piawai bisnes dari segi tekstur dan rasa! Kerana saya seorang pengusaha talam

Berminat hubungi kak anna
0177621820

KELAS ANIKA TALAM KOMERSIL PART 2

TARIKH : 22 disember 2013
YURAN : rm 250 utk 10 jenis
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP

Talam serimuka pulut palembang
Talam seriwati
Talam jala emas
Talam perkasa
Lapis carrot
Talam kastad pisang delight
Talam manjalara
Talam sarawak
Bingka jordan
Bingka ubi

- Anda akan mempelajari teknik membuat aneka talam komersil yang sesuai di jadikan bisnes dari segi tekstur dan rasa!
Mempelajari cara potong, memasukkan kuih dlm kotak dengan kemas dan bersih
Kerana saya seorang pengusaha talam
Berminat hubungi
kak anna

0177621820









No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails