TARIKH : 1 DISEMBER 2013
YURAN : RM200
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
PENGAJAR : Noorlie Ns
* TIRAMISU LAVA CHEESECAKE MELELEH
* PANDAN LAVA CHEESECAKE MELELEH
* RED VELVET LAVA CHEESECAKE MELELEH
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KELAS TURKISH INDULGENCE IN CONTAINER
TARIKH : 1 DISEMBER 2013
YURAN : RM 130
MASA : 2.30 PTG HINGGA SIAP
PENGAJAR : NOORLIE NS
BERTEMPAT : Talam Skudai Johor
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KELAS Hasnah Saidin BERTEMPAT DI Talam Skudai Johor
KELAS NASI LEMAK BERLAUK (FULL)
TARIKH :7 DISEMBER
MASA:9.30 PAGI HINGGA SIAP
YURAN : RM 250
KELAS SHORT ITEM (masih ada kekosongan)
KOCI N APAM RAINBOW
TARIKH: 7 DISEMBER
MASA: 2.30 PETANG HINGGA SIAP
YURAN :RM 80
KELAS SARDINE ROLL N KARIPAP CRUNCY (FULL)
TARIKH: 8 DISEMBER 2013
MASA: 9.30 PAGI HINGGA SIAP
YURAN : RM 200
BERMINAT HUBUNGI KAK ANNA
017 7621820
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ KELAS NASI LEMAK BERLAUK (FULL)
TARIKH :7 DISEMBER
MASA:9.30 PAGI HINGGA SIAP
YURAN : RM 250
KELAS SHORT ITEM (masih ada kekosongan)
KOCI N APAM RAINBOW
TARIKH: 7 DISEMBER
MASA: 2.30 PETANG HINGGA SIAP
YURAN :RM 80
KELAS SARDINE ROLL N KARIPAP CRUNCY (FULL)
TARIKH: 8 DISEMBER 2013
MASA: 9.30 PAGI HINGGA SIAP
YURAN : RM 200
BERMINAT HUBUNGI KAK ANNA
017 7621820
KELAS TART BUAH BUAHAN
TARIKH : 14 DISEMBER 2013
YURAN : RM200
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
BERTEMPAT : TALAM SKUDAI JOHOR
BERMINAT HUBUNGI
KAK ANNA
0177621820
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KELAS MACAROON BY Nora Rashid
TARIKH : 15 DISEMBER
YURAN :270
MASA: 9.30 PAGI HINGGA SIAP
BERTEMPAT DI : TALAM SKUDAI JOHOR
Particulars of Macaron Module by Nora Rashid
Macarons:
BASIC VANILLA SHELL & BASIC BUTTERCREAM FILLING
TOASTED COCONUT SHELL & COCONUT FILLING
CHOCOLATE SHELL & CHOCOLATE GANACHE FILLING
RED VELVET SHELL & CREAM CHEESE FILLING
Type of class: DEMO/Semi Hands-On
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KELAS ANIKA TALAM
KOMERSIL PART 1
TARIKH : 21 disember 2013
YURAN : RM 250 utk 10 jenis
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
Talam serimuka
Talam keladi
Talam cendol
Talam berlauk daging
Talam jagung
Talam tokyo
Bingka roti
Bingka jagung
Koleh kacang
Talam marble
Mempelajari teknik membuat aneka talam style bisnes cara
Kukus yg mudah dan cepat
Bagaimana??
Dalam kelas saya akan berkongsi tips n teknik
Berniaga !!
Mempelajari teknik membuat aneka talam komersil dgn teknik dan texture yg sesuai utk bisnes .mempelajari cara memotong talam dengan kemas dan bersih serta packaging masuk kan dalam kotak
Berkongsi tips tips menghasilkan talam yang menarik dan mengikut piawai bisnes dari segi tekstur dan rasa! Kerana saya seorang pengusaha talam
Berminat hubungi kak anna
0177621820
KELAS ANIKA TALAM KOMERSIL PART 2
TARIKH : 22 disember 2013
YURAN : rm 250 utk 10 jenis
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
Talam serimuka pulut palembang
Talam seriwati
Talam jala emas
Talam perkasa
Lapis carrot
Talam kastad pisang delight
Talam manjalara
Talam sarawak
Bingka jordan
Bingka ubi
- Anda akan mempelajari teknik membuat aneka talam komersil yang sesuai di jadikan bisnes dari segi tekstur dan rasa!
Mempelajari cara potong, memasukkan kuih dlm kotak dengan kemas dan bersih
Kerana saya seorang pengusaha talam
Berminat hubungi
kak anna
0177621820
No comments:
Post a Comment